CSO/Wellness

Optimering af arbejdsgangen omkring Medicare Preventive Services

CSO/Wellness er et specialmodul til håndtering og optimering af arbejdsgangene omkring Medicare Preventive Services. Siden 2011 har Medicare ønsket at gennemføre en række forebyggende undersøgelser, men da arbejdsbyrden har været voldsom for klinikere, er det ikke slået igennem i så bredt omfang som ønsket. CSO/Wellness optimerer arbejdsgangen i indsamling af informationer, og understøtter både “Annual Wellness Visits” og tilhørende services som f.eks. screening for patienter der er i risiko for afhængighed af opioider, og et udvalg af neurokognitive undersøgelser.

Løsningen sikrer en effektiv og struktureret opsamling af data. På baggrund af disse data kan systemet hjælpe med at vejlede klinikeren i forhold til øvrige relevante undersøgelser, samt generere skriftlige vejledninger til patient og behandler.

CSO er integreret med en række backend-systemer, som kan være med til at sikre kvaliteten af behandlerens arbejde samt minimere tidsforbruget. Som eksempel er CSO integreret med CMS HIPAA Eligibility Transaction System (HETS), Drugs@FDA, Medicare-register over autoriserede behandlere, samt udveksling af informationer med behandlerens eget system.

CSO/Wellness udbydes som en Cloud-løsning af vores amerikanske partner, og anvendes i dag i mere end 10 amerikanske stater.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 62 60 eller sales@intramed.dk