Privatlivspolitik

 

Hvem er vi

IntraMed A/S

Lautruphøj 1, 2750 Ballerup

Telefon: +45 70 22 62 60
E-mail: info@intramed.com

CVR-nr.: 28480962

Hvilke personlige data vi indsamler på denne webside og hvorfor vi indsamler det

 

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en besked til os på kontaktsiden, så bliver beskeden og dens metadata bevaret til vi har besvaret den, og evt. efterfølgende dialog er afsluttet. Dette gør vi for at have adgang til hele dialogen mens den står på.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet besked, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige årsager.

Vi gemmer kun information om dig såfremt du har sendt os en besked fra kontaktsiden.

Hvor vi sender dine data hen

Besøgendes beskeder kan blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelsestjeneste.

 

Privatlivspolitik for apps og patientrettede løsninger leveret af IntraMed A/S

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 62 60 eller sales@intramed.dk