IntraMed A/S

Om IntraMed A/S

IntraMeds forretningsidé har siden starten af 1997 været at udvikle værktøjer, der optimerer kontakten mellem patient og behandler, og på den måde medvirke til en mere effektiv og personlig behandling af kronisk syge.

IntraMeds vigtigste produkt er CSO (Clinical System Organizer), der er et web-baseret system, som forbedrer behandlingskvaliteten og effektiviserer processerne til gavn for patienter og økonomien i sundhedsvæsenet.

IntraMed er en danskejet virksomhed med en international strategi. I Danmark er IntraMed markedsledende via IT-platformen CSO og har ca. 40 pct. af markedet for beslutningsstøttesystemer til behandling af AK-patienter. Dermed er CSO Danmarks mest udbredte system på dette område. Også på hjerte- og diabetesområdet står IntraMed stærkt. Alene på diabetesområdet anvendes CSO i tre af de danske regioner.

Vores logo repræsenterer hjerne, hjerte og teknik, fordi vi gør vores yderste for at udvikle teknisk avancerede løsninger, der er baseret på viden om det domæne, de understøtter, og omsorg for de behandlere og patienter, der skal anvende dem.

IntraMeds produkter er designet og udviklet i Danmark.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 62 60 eller sales@intramed.dk