Bestyrelsen

 

Bestyrelsen i IntraMed A/S

Bent Aage Petersen

Bent Aage Petersen

Bestyrelsesformand

Bent Aage Petersen er arbejdende bestyrelsesmedlem i en række virksomheder gennem sit firma HBPB Invest. Bent Aage Petersens ekspertise ligger inden for forretningsudvikling og M&A. Bent Aage Petersen er dels fabrikant og dels arbejdende bestyrelsesmedlem og han har en ejerandel i en del virksomheder.

Christian Mustad

Christian Mustad

Bestyrelsesmedlem

Christian Mustad er nordmand og bosat i Schweiz. Christian Mustad taler 6 sprog og har en ingeniøruddannelse fra ETH, Zürich og en MBA fra Insead. Han er medlem af bestyrelsen for Mustad International Group – der er virksomme indenfor hestesko og søm, papirselskaber, maskiner til papirfremstilling, fastgøringsmidler og genbrug af spildolie.

Lars H. Brammer

Lars H. Brammer

Bestyrelsesmedlem

Lars H. Brammer arbejder primært som professionelt bestyrelsesmedlem. Lars er uddannet HD i Regnskabsvæsen og Økonomistyring og har en fortid som revisor samt flere stillinger som økonomichef i både handels- og IT-virksomheder. Siden 2004 har Lars arbejdet med køb og salg af IT-virksomheder, og har deltaget aktivt i driften og udviklingen af porteføljevirksomheder i investeringskoncerner.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 62 60 eller sales@intramed.dk