Case Medical City Plano

Kvaliteten af besøgene er forbedret for patienterne, da vi nu bruger vores tid sammen med patienterne i stedet for at bruge den på at lede efter information og papirarbejde.

Beslutningsstøtte-aspektet af CSO/Antikoagulation og dets doseringsanbefalinger tilføjer værdi til vores samlede evaluering af patienternes behandling, og det giver os en yderligere reference i vores behandling af patienterne. Statistikker og kvalitetsopfølgning er lettilgængelige, og afdelingen bruger dem kontinuerligt for hver måned at følge op på behandlingskvaliteten.

Med næsten 900 aktive patienter, er det svært at forestille sig vores klinik uden hjælp fra et journal  og doseringssystem som CSO. jeg vil helt klart anbefale CSO til enhver afdeling og behandler der arbejder med antikoagulationsbehandling, og som gerne vil drive deres klinik mere effektivt og professionelt.

Kim Williams

RN, BSN, Medical City Plano, Plano, TX, USA

Mindre papirarbejde og mere kvalitetstid med patienterne

Med et stigende antal patienter i antikoagulationsbehandling havde Medical City Plano behov for at blive mere effektive og at levere bedre behandling til sine patienter. Siden installationen af CSO/Antikoagulation i 2003, er antallet af daglige patientkonsultationer steget med mere end 70%, og systemet har sikret, at vi kunne styre væksten succesfuldt.

CSO/Antikoagulation har sikret en effektiv arbejdsgang, eliminering af manuel dokumentation samt manuel patientinformation, og dermed fremskyndet processerne i klinikken. Dette har gjort det muligt for klinikken at planlægge langt flere besøg dagligt.

Planlægningen og opfølgningen er nu IT-baseret, hvilket gør bookingaftalerne meget nemmere, hurtigere og uden manuelle fejl, ligesom vi med det samme kan finde patienter, der udebliver fra en aftale.

 

Om Medical City Plano

Medical City Plano er et full-service, 513-sengs akut-hospital med mere end 2.700 ansatte, og mere end 1.466 læger tilknyttet, der arbejder indenfor mere end 70 specialer og subspecialer. Medical City Plano er det første hospital i Dallas, Collin, og Denton Counties, der har modtaget “Comprehensive Stroke Center” akkreditering i staten Texas, og er det første og eneste “Level I Trauma Center” i Collin County.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 22 62 60 eller sales@intramed.dk