Til CSO/Anticoagulation er der nu udviklet en app til patienterne, som også kan anvendes af hjemmesygeplejersker, der varetager plejepatienter i blodfortyndende behandling.

App’en erstatter den hidtidige patientgrænseflade og kan bruges på både computer, smartphone og tablet, uanset hvor i verden vedkommende befinder sig.

Med denne app får patienterne et flot, moderne og brugervenligt program, der på en meget overskuelig måde viser egen aktuelle blodfortyndende behandling, med mulighed for selv at lægge INR ind, dosere, skrive og modtage beskeder til og fra klinikken i krypteret miljø, printe et doseringsbrev og meget andet.

Mange AK-klinikker har patienter, der enten er i selvtest eller i selvstyrende behandling, eller hvor patienterne blot ønsker tilgang til egne oplysninger, hvorfor efterspørgslen på en specialtilpasset app efterhånden er kraftigt tiltagende, både hos klinikerne og patienterne selv. Med CSO/Anticoagulation og den nye app har AK-klinikken alt hvad der behøves i et computerprogram for at kunne håndtere denne form for telemedicinske behandling.

Kontakt IntraMed A/S (sales@intramed.dk eller tlf. 70 22 62 60) allerede i dag for at høre om mulighederne for at anvende CSO/Anticoagulation med tilhørende patient-app.