Til CSO/Diabetes er der udviklet en app til patienterne, som også kan anvendes af hjemmesygeplejersker, eller andre der varetager i diabetesbehandling.

App’en kan bruges på både computer, smartphone og tablet, uanset hvor i verden vedkommende befinder sig.

Med denne app får patienterne et flot, moderne og brugervenligt program, der på en meget overskuelig måde viser egen aktuelle diabetesbehandling, med mulighed for selv at indrapportere målinger, skrive og modtage beskeder til og fra klinikken i et krypteret miljø, printe en udskrift som f.eks. “pumpepas” til insulinpumpebehandling og meget andet.

Mange Diabetes-klinikker har patienter, hvor patienterne ønsker tilgang til egne oplysninger, hvorfor efterspørgslen på en specialtilpasset app efterhånden er kraftigt tiltagende, både hos klinikerne og patienterne selv. Med CSO/Diabetes og den nye app har Diabetes-ambulatoriet alt hvad der behøves i et computerprogram for at kunne håndtere denne form for telemedicinske behandling. Patientgrænsefladen kan kombineres med en ny håndterng af forskningsprojekter, og på den måde kan telemedicinske forskningsprojekter igangsættes uden yderligere specialudvikling.

Kontakt IntraMed A/S (sales@intramed.dk eller tlf. 70 22 62 60) allerede i dag for at høre om mulighederne for at anvende CSO/Diabetes med tilhørende patient-app.